EDAboard.com | EDAboard.eu | EDAboard.de | EDAboard.co.uk | RTV forum PL | NewsGroups PL

Unsuccessful Simulation

Ask a question - edaboard.com

elektroda.net NewsGroups Forum Index - LSI - Unsuccessful Simulation

ecnedad
Guest

Fri Mar 28, 2008 3:40 pm   



Hello!

I've encountered an error during my simulation.
The error is as follows:

raw/sample2-test: xsw0 is an instance of an undefined model SW2.
raw/sample2-test: xsw0 is an instance of an undefined model LD.

Hope somebody can help me to know the reason of this error.
Thanks!

Paul
Guest

Sat Mar 29, 2008 5:37 pm   



ecnedad wrote:
Quote:
Hello!

I've encountered an error during my simulation.
The error is as follows:

raw/sample2-test: xsw0 is an instance of an undefined model SW2.
raw/sample2-test: xsw0 is an instance of an undefined model LD.

Hope somebody can help me to know the reason of this error.
Thanks!

Some additional information regarding the simulator and the circuit
would be useful, though I think this error message is pretty self
explanatory.

Time to read the documentation.

elektroda.net NewsGroups Forum Index - LSI - Unsuccessful Simulation

Ask a question - edaboard.com

Arabic versionBulgarian versionCatalan versionCzech versionDanish versionGerman versionGreek versionEnglish versionSpanish versionFinnish versionFrench versionHindi versionCroatian versionIndonesian versionItalian versionHebrew versionJapanese versionKorean versionLithuanian versionLatvian versionDutch versionNorwegian versionPolish versionPortuguese versionRomanian versionRussian versionSlovak versionSlovenian versionSerbian versionSwedish versionTagalog versionUkrainian versionVietnamese versionChinese version
RTV map EDAboard.com map News map EDAboard.eu map EDAboard.de map EDAboard.co.uk map