EDAboard.com | EDAboard.de | EDAboard.co.uk | WTWH Media

The instance `M1' is referencing an undefined model or subci

Ask a question - edaboard.com

elektroda.net NewsGroups Forum Index - Cadence - The instance `M1' is referencing an undefined model or subci

Jyoti Chhichhollia
Guest

Sun Feb 25, 2018 3:50 pm   



I am trying to simulate NOT using pmos and nmos from analog lib. there are error like
The instance `M1' is referencing an undefined model or subcircuit, `nmos'. Either include the file containing the definition of `nmos', or define `nmos' before running the simulation.
ERROR (SFE-23): "input.scs" 14: The instance `M0' is referencing an undefined model or subcircuit, `pmos'. Either include the file containing the definition of `pmos', or define `pmos' before running the simulation.
I am not able to get what to do
please help

Rubel Sarkar
Guest

Wed Mar 21, 2018 3:45 pm   



hi,
try using your devices from technology library like tsmc180,tsmc130.
not from analog lib

elektroda.net NewsGroups Forum Index - Cadence - The instance `M1' is referencing an undefined model or subci

Ask a question - edaboard.com

Arabic version Bulgarian version Catalan version Czech version Danish version German version Greek version English version Spanish version Finnish version French version Hindi version Croatian version Indonesian version Italian version Hebrew version Japanese version Korean version Lithuanian version Latvian version Dutch version Norwegian version Polish version Portuguese version Romanian version Russian version Slovak version Slovenian version Serbian version Swedish version Tagalog version Ukrainian version Vietnamese version Chinese version Turkish version
EDAboard.com map