EDAboard.com | EDAboard.de | EDAboard.co.uk | WTWH Media

net probe colors in schematic editor

Ask a question - edaboard.com

elektroda.net NewsGroups Forum Index - Cadence - net probe colors in schematic editor


Guest

Fri Oct 08, 2010 1:00 am   



Hi

I'm using IC6.1.4 and I have the following issue when I probe nets in
Virtuoso schematic editor (Create>Probe>Add net). There are just few
colors which are used for probed nets (4 or 5) and they start
repeating again. What I did was to go to CIW>Tools>Display Resource
Manager>Edit and change the colors for layers y0 - y9 to the colors I
want. Saved it in a display.drf file in my project directory from
where I start icfb. The problem is the colors are not taken, as if
that display.drf was not loaded. I still end up with the old colors.
Any suggestions on what I'm doing wrong? Have the layers for probed
nets changed in this version of the software? I thought that virtuoso
loads automatically the display.drf file once it is placed in the
project dir; or am I wrong? How can I force it to load that specific
display.drf? Thanks.

Svilen

Jean-Marc Bourguet
Guest

Mon Oct 11, 2010 3:33 pm   



somaku_at_yahoo.com writes:

Quote:
What I did was to go to CIW>Tools>Display Resource Manager>Edit and
change the colors for layers y0 - y9 to the colors I want.

You aren't modifying the correct LPP description: probe uses LPPs
hilite/drawing?? and not the LPPs y??/drawing.

Yours,

--
Jean-Marc


Guest

Tue Oct 12, 2010 4:52 am   



Thanks a lot. It works nicely.


On Oct 11, 7:33 am, Jean-Marc Bourguet <j...@bourguet.org> wrote:
Quote:
som...@yahoo.com writes:
What I did was to go to CIW>Tools>Display Resource Manager>Edit and
change the colors for layers y0 - y9 to the colors I want.

You aren't modifying the correct LPP description: probe uses LPPs
hilite/drawing?? and not the LPPs y??/drawing.

Yours,

--
Jean-Marc



Guest

Wed Feb 06, 2019 7:45 pm   



On Friday, October 8, 2010 at 3:30:55 AM UTC+5:30, som...@yahoo.com wrote:
Quote:
Hi

I'm using IC6.1.4 and I have the following issue when I probe nets in
Virtuoso schematic editor (Create>Probe>Add net). There are just few
colors which are used for probed nets (4 or 5) and they start
repeating again. What I did was to go to CIW>Tools>Display Resource
Manager>Edit and change the colors for layers y0 - y9 to the colors I
want. Saved it in a display.drf file in my project directory from
where I start icfb. The problem is the colors are not taken, as if
that display.drf was not loaded. I still end up with the old colors.
Any suggestions on what I'm doing wrong? Have the layers for probed
nets changed in this version of the software? I thought that virtuoso
loads automatically the display.drf file once it is placed in the
project dir; or am I wrong? How can I force it to load that specific
display.drf? Thanks.

Svilen


can anyone help to get thick color when we are selecting any net for highlighting. currently its coming with very low when i am zooming out not ale track signal

elektroda.net NewsGroups Forum Index - Cadence - net probe colors in schematic editor

Ask a question - edaboard.com

Arabic version Bulgarian version Catalan version Czech version Danish version German version Greek version English version Spanish version Finnish version French version Hindi version Croatian version Indonesian version Italian version Hebrew version Japanese version Korean version Lithuanian version Latvian version Dutch version Norwegian version Polish version Portuguese version Romanian version Russian version Slovak version Slovenian version Serbian version Swedish version Tagalog version Ukrainian version Vietnamese version Chinese version Turkish version
EDAboard.com map